Øvrigt udstyr

Udover det helt obligatoriske grej - som fiskestænger, hjul og endegrej - er her et lille udpluk af udstyr, der bestemt også kan være gavnligt ved fiskeri i Mariager fjord:

 • Waders 
  Øger din mobilitet og mulighed for at fiske stort set alle steder ved fjorden. Men husk, at selvom du har waders – så er det altså ikke nødvendigt at vade langt ud. Fiskene står tæt på land – særligt forår og efterår.
 • Målebånd
  For at være sikker på, at du ikke tager fisk, der er for små – så husk et målebånd. Alternativt kan du markere forskellige størrelser på din fiskestang.
 • Fiskekniv
  En uundværlig hjælp i naturen – og til rensning af fisk.
 • Kamera
  Husk kamera – tag nogle billeder, og forlæng oplevelsen med både naturen og dine fangede fisk. Samtidig er en fisk nu engang smukkere at fotografere, lige når den er kommet op af vandet, end hvis den har ligget i en varm plasticpose i flere timer.
 • Mad og drikke
  Frisk luft, vandet og forhåbentligt fiskene. Alt sammen øger appetitten, så husk en solid madpakke og noget at drikke.  

Fiskekajak eller jolle  
En fiskekajak eller en jolle kan optimere dine muligheder for at nå nogle af fjordens mest spændende fiskepladser. Har du ikke selv en kajak eller en jolle, kan du leje det via Mariagerfjord Kajak. Se mere på www.mariagerfjordkajak.dk eller ring på tlf. 30 42 37 63.